Gál Tibor és Bukolyi Marcell közös borvacsora est az Araz étteremben
2013. február 7.
Aperitif:
Bukolyi Rajnai Rizling 2011 – Gál Tibor Egri Csillag 2012 hordóminta
Véreshurka batyuk és libatepertőkrémes falatkák
Bukolyi Tramini 2011– Gál Tibor Bartók 2009
Posírozott kecsege citrusos kesudió salátával és pirított kapribogyóval
Bukolyi Chardonnay 2011– Gál Tibor Viognier 2009
Enyhén füstölt kacsamáj sárgaborsófőzelék felfújttal és szalonna ropogóssal
Bukolyi Kisfiam 2011 – Gál Tibor Pinot noir 2009
Vörösboros báránycsülökragu sertésháló batyuban
Bukolyi Kékfrankos válogatás 2011– Gál Tibor Kadarka 2009
Szegfűszeges vaddisznógerinc egészben sütve, kukoricalepénnyel és gyömbéres aszalt szilva szósszal
Bukolyi Egri Bikavér 2011– Gál Tibor Egri Bikavér Superior 2009
74 %-os vörösboros étcsokoládé ganache
Bukolyi Leányka (kései) 2011– Gál Tibor Sauvignon blanc (kései) 2012
Juharfa nedvével gratinírozott pálpusztai, vajas kaláccsal
CÍM: 3300 Eger Ív utca 2.
TELEFON: +36-30-481-56-94
FAX: +36-36-413-060
E-MAIL: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
WEBOLDAL: http://www.bukolyi.hu