Bemutatkozunk - Sopron

Bukolyi Borvacsora a soproni Erhardt Étteremben

2013. március 2.

 

erhardt

Tovább...

Gault&Millau - Bukolyi Kékfrankos Válogatás 2011

Alder Yarrow a borbloggerek örökös bajnoka azt mondja, hogy ő már tudja, hogy a kékfrankos valóban alkalmas világszínvonalú borok készítésére. A pinot noirhoz hasonlóan terroirérzékeny, azaz képes pontosan közvetíteni a termőhely sajátosságait, ráadásul jól érlelhető: nem egyszerűen hosszúéletű, hanem átalakul és fejlődik az idő múlásával.

Én is ebben bízom, csak ritkán tapasztalom. De most beütött a telitalálat. Három potenciális világklasszist is kóstoltam. A Weninger Spérn Steiner nem meglepetés. De arra nem tettem volna a nyakamat, hogy a poszt-bukolyi Gróf Buttler és az újrakezdő Bukolyi Család is helyből két métert ugrik.

kékfrankos

Tovább...

Gál Tibor és Bukolyi Marcell közös borvacsora est az Araz étteremben

phoca thumb l tterem 4

 

Gál Tibor és Bukolyi Marcell közös borvacsora est az Araz étteremben

2013. február 7.

  Tovább...

KAPCSOLAT

CÍM: 3300 Eger Ív utca 2.

TELEFON: +36-30-481-56-94

FAX: +36-36-413-060

E-MAIL:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

WEBOLDAL: http://www.bukolyi.hu